Hogyan tudhatnám meg az érettségi eredményem?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem emelten egy tárgyból de nincs tanulói jogviszonyom. Az iskolának, ahol írtam az érettségit írtam e-mailt, ahogy az igazgatónak is de válaszra sem méltatnak.2021. jún. 3. 18:42
1/3 anonim válasza:
Volt egy nap, amikor be lehetett menni megnézni. Ezt valahol elküldték, talán a behívón. De ez már volt.
2/3 anonim válasza:
Május 31 és június 1 volt a betekintés, ahol bemehettél volna megnézni a dolgozatod és ha találtál volna benne javítási hibát júni 2 ig lehetett volna fellebbezni. 2 lehetőséged van. Próbáld meg felhívni az iskolát és kérdezd meg esetleg el tudják e küldeni neked az eredményt. Ha nem akkor meg kell várnod a záróértekezletet, ott aláírják a tanúsítványt amin rajta lesz azeredményed. Ez nálunk június 23 nem tudom,hogy ez egységes e. A vizsgabehívódon rajta van a dátum.
3/3 anonim válasza:
A sulival beszélj, ott kellett volna megnézned, illetve az érettségi előtt ezt el is kellett volna mondaniuk... A záróértekezleten biztos megtudod, de megnézni már nem tudod akkor (ha jól tudom). Éd az minden iskolának szerintem egyéni időpont, nekünk pl június 16. lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!