Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi legyek ha...

Szerintetek mi legyek ha "nagy" leszek?

Figyelt kérdés

Nagyon sokoldalú vagyok, sok mindent szeretek és nehéz eldönteni melyiket csinálnám szívesebben. Szeretek( de nagyon...) sütni, főzni és enni is ^^, szeretek fényképezgetni de persze ezeket csak hobbi szinten. A pszichológia és a pszichiátria is nagyon érdekel azt hiszem nagyon szívesen csinálnám, szívesen dolgoznék egy elmegyógyintézetben mint pszichiáter vagy valami ilyesmi.

Mellette az orvostudomány, valahogy összeszeretném kapcsolni a pszichológiát a test gyógyításával vagyis az orvostudománnyal , de nem tudom hogyan sikerülhetne ez.

Inkább humán beállítású vagyok. ... Ennyi

2010. aug. 24. 22:59
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem legyél vécépucoló..

Van egy rakás ötleted, elég épkézlábnak is tűnnek.

Itt senki nem ismer, nem tudja milyen vagy, és tőlünk várod.. ez jó.. inkább a közvetlen környezted interjúvold meg..

2010. aug. 24. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
vonatkerékpumpáló... időnként besegíthetsz orvosként aiken keresztül ment a sza.rul felpumpált vonatkereked, aztán kikezelheted őket pszichodokiként, de legyél ügyvéd is, mert ha meggyógyultak, szükséged lesz rá...
2010. aug. 25. 00:39
 3/3 A kérdező kommentje:
most erre mit mondjak... köszi, nagyon hasznos volt a válaszod
2010. aug. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!