Nemsokara ballagas, viszont nagyon csunya a szemoldokom. Tobbi lent.(?)
Én alternatívát nem tudok mondani, de borotvával ne csinálj semmit, könyörgöm, mert bűn rosszul fogsz kinézni és simán jobban belevágsz, mint kellene.
Amúgy ha van borotvád, akkor elég idős vagy ahhoz, hogy borotválkozz, de a szemöldököd tabu? Anyukád szerintem kissé maradi, én inkább a meggyőzését erőltetném. Szeptembertől már középiskolás leszel ezek szerint, inkább próbálj meg rávilágítani arra, hogy ebben a korosztályban kb. egyedül te nem szedheted a szemöldököd... vagyis nekem az alapján, amit írtál, ez jött le, hogy ki sem szedheted, vagy csipesszel már engedné? Amúgy netről tudsz rendelni akár utánvéttel is készpénzben, ha ez esetleg egy opció lenne nálad, csak nehéz elkerülni, hogy anyukád ne tudjon róla.
Melyik ballagásról van szó, általános után, vagy gimi után?
"pl;menstruacio, vagy akar borotvalas, mindig hirtelen valami fontos dolga lesz"
Ne ez mondjuk gáz, nem irigyellek. Sajnos a szüleit nem válogathatja meg az ember. :(
4-es vagyok.
Igazából nekem is hasonló kapcsolatom volt/van szüleimmel, mi sem beszéltünk ilyesmiről. Nekem is próbálták megkötni a kezem ilyen szépészeti dolgokban, de idő után a sarkamra álltam, és kész. Mondjuk lehet, nekem könnyebb volt, vannak idősebb nővéreim, nekem már némileg ki lett taposva az út. De én megmondtam a saját anyámnak is, hogy igenis haladni kellene a korral, nem fogok azért gúny tárgya lenni, mert nem leszek szebb pl. a szemöldököm kiszedésétől. Elején nehezebb volt, aztán azóta már anya is festi a haját.. változott sokat. :D Csak erősen ki kell tartani a véleményed mellett, egyebekben meg ha van pl. zsebpénzed, csak lesz rá alkalom, hogy beszerezz valamikor ilyen dolgokat, ha már megvannak és túl vagy a beavatkozáson, vissza csinálni úgysem tudja és bele fog törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!