Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nemsokara ballagas, viszont...

Nemsokara ballagas, viszont nagyon csunya a szemoldokom. Tobbi lent.(?)

Figyelt kérdés
Nemsokara ballgas, viszont anyam nem engedi meg hogy kiszedjem/szedessem a szemoldokom. szemdoldokcsipeszt viszont nem tudok venni, mert nincs idom iskola utan elmenni olyan helyre, ahol lehet venni csipeszt, faluba elek, es itt csak coopos bolt van. Esetleg nincs hazilag valamilyen tipp hogy hogy szedjem ki, szinte mar a szemhelyamon is van szemoldok. A borotva mennyire veszelyes, vagy mennyire eri meg vele kiszedni? (ha kiszedem, anyam nem tud vele mit kezdeni) es szerintem mar eleg "nagy" vagyok ahhoz, hogy kiszedjem. (Kozmetikushoz nem megyek!!)

2021. máj. 29. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha nincs benne magabiztos tapasztalatod, többet ronthatsz vele mint javítasz, és hamarabb leszel emiatt gúny tárgya, mintha a természetes szemöldököd maradna. Senkit nem érdekel, hogy néz ki, de ha feltűnően bele van vágva vagy hiányzik, azt már észreveszik.
2021. máj. 29. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
És anyukádnak nincs szemöldök csipesze? Cérnával is lehet szedni, de ahhoz jó rutin kell. Max a két szemöldök közt kiszedheted vele. De az lenne a legjobb ha meg kérned anyukádat hogy legalább egy picit igazitsanak rajta neked
2021. máj. 29. 20:38
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 regebben volt szedve, viszont miota nem vagyunk joba azzal a bizonyos szemelyel, azota nem szedem, es mikor anyat megkertem hogy vegyen szemoldokcsipeszt, azt mondta nem, mert hulyeseg szedni a szemoldokot. Es mar magamnak is szedtem, nem rontanam el!
2021. máj. 29. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én alternatívát nem tudok mondani, de borotvával ne csinálj semmit, könyörgöm, mert bűn rosszul fogsz kinézni és simán jobban belevágsz, mint kellene.

Amúgy ha van borotvád, akkor elég idős vagy ahhoz, hogy borotválkozz, de a szemöldököd tabu? Anyukád szerintem kissé maradi, én inkább a meggyőzését erőltetném. Szeptembertől már középiskolás leszel ezek szerint, inkább próbálj meg rávilágítani arra, hogy ebben a korosztályban kb. egyedül te nem szedheted a szemöldököd... vagyis nekem az alapján, amit írtál, ez jött le, hogy ki sem szedheted, vagy csipesszel már engedné? Amúgy netről tudsz rendelni akár utánvéttel is készpénzben, ha ez esetleg egy opció lenne nálad, csak nehéz elkerülni, hogy anyukád ne tudjon róla.

2021. máj. 29. 20:49
 5/11 anonim ***** válasza:
lopd el anyud szemöldökcsipeszét
2021. máj. 29. 21:09
 6/11 A kérdező kommentje:
#4 anyammal nem jo a kapcsolatom, minden ilyesmi dololog tabu, mint pl; lab borotvalas, errol sem tud, vagy csak nem szolt rola. Akarmirol beszelni szeretnek vele pl;menstruacio, vagy akar borotvalas, mindig hirtelen valami fontos dolga lesz, vagy csak siman azt mondja hogy szebb nem leszek tole. Es nem engedne csipesszel se kiszedni a szemoldokom. de ha titokba kiszedem mar ugysem tud vele mit kezdeni.
2021. máj. 29. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Melyik ballagásról van szó, általános után, vagy gimi után?

"pl;menstruacio, vagy akar borotvalas, mindig hirtelen valami fontos dolga lesz"

Ne ez mondjuk gáz, nem irigyellek. Sajnos a szüleit nem válogathatja meg az ember. :(

2021. máj. 29. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Igazából nekem is hasonló kapcsolatom volt/van szüleimmel, mi sem beszéltünk ilyesmiről. Nekem is próbálták megkötni a kezem ilyen szépészeti dolgokban, de idő után a sarkamra álltam, és kész. Mondjuk lehet, nekem könnyebb volt, vannak idősebb nővéreim, nekem már némileg ki lett taposva az út. De én megmondtam a saját anyámnak is, hogy igenis haladni kellene a korral, nem fogok azért gúny tárgya lenni, mert nem leszek szebb pl. a szemöldököm kiszedésétől. Elején nehezebb volt, aztán azóta már anya is festi a haját.. változott sokat. :D Csak erősen ki kell tartani a véleményed mellett, egyebekben meg ha van pl. zsebpénzed, csak lesz rá alkalom, hogy beszerezz valamikor ilyen dolgokat, ha már megvannak és túl vagy a beavatkozáson, vissza csinálni úgysem tudja és bele fog törődni.

2021. máj. 29. 21:30
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 évek óta gyüjtöm a pénzem, és tudnék venni csipeszt, viszon iskola után/elõtt nincs idõm menni boltba, ahol lehet venni csipeszt, mivel 7 percem van arra is, hogy érjem a buszt, ezért házilag szerettem volna megoldani pl;cérnával, viszont ebben tapasztalatlan vagyok, cérnával sohasem csináltan. Es koszonom a kedves valaszaidat!!
2021. máj. 29. 21:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Valamelyik osztálytársad nem tudna venni? Vagy szomszéd, nagynéni? Azért ez annyira nem bonyolult, meg lehet oldani
2021. máj. 30. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!