6 hónap alatt meg lehet jól tanulni angolul külföldön?
ha tanulni nem is, de a kiejtesed sokkal szebb lesz. de pl fosulira az keves ha mondod a bacsinak hogy: bacsi, en tudok angolul nagyon jol.
a papir kell ilyen esetben.
Szia!
En kulfondon elek mar 5 eve, reggel 6-tol este 6-ig angolul kell beszelnem! En nem mondanam, hogy jol beszelnek angolul, otthon persze az ismeroseimnek mas a velemenye!
Ugy gondolom, hogy az alapot otthon kell megszerezni, itt kint az agyad jobban ra fog allni az angolra. Nalam ez ugy jelentkezett, hogy megfigyeltem
19:04 folytatasa:
hogy gyorsabban kapcsolok! Hamarabb eszembe jutnak szavak, szofordulatok! Meg attol is fugg, hogy mennyit beszelsz naponta! Mit fogsz csinalni! Ha magyarokkal leszel osszezarva, nem sok fejlodes lesz! :) De ha 6 honapig angolul fogsz beszelni reggeltol estig, (jusson eszedbe mit irtam most :)) biztos vagyok benne, hogy lesz olyan helyzet otthon, hogy hamarabb eszedbe jut az angol kifejezes, mint a magyar!!!!
Sok szerencset, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!