Summer2 kérdése:
Mennyire gáz hogy le hellóztam a szomszéd 40 valahány éves nőt?
Figyelt kérdés
Nemrég laknak mellettünk, és nem volt rajtam szemüveg, és valamiért azt hittem csak a postás, bár nem tudom miért. 19 éves lány vagyok. És most úgy szégyellem magam, mióta le hellóztam ma. Még mindig ezen rágom magam.2021. máj. 28. 11:49
1/6 anonim válasza:
A Hello angol köszönés. Ezzel nem tegezted le
2/6 anonim válasza:
legközelebbi találkozáskor említsd meg neki, hogy elnézést a tegezésért, de szemüveg nélkül voltál.
A legtöbb nő amúgy szereti, ha fiatalabbnak látják a valódi koránál.
3/6 anonim válasza:
Nem gáz, sztem cikibb lenne, ha csókolomot köszönnél. Gondolom, ő is tegez téged.
4/6 anonim válasza:
engem az zavar ha a fiatalabbak magáznak, az nagyon rossz érzés. szerintem nem ezen gondolkodik a szomszédod, hogy te letegezted.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most egy kicsit megkönnyebbültem! 😊
2021. máj. 28. 12:52
6/6 anonim válasza:
Azért jó lesz, ha a legközelebbi találkozáskor ezt megemlíted neki és elnézését kéred. Ezek után aztán meglehet, hogy felkínálja neked a tegeződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!