Elhagytam az összes iratomat. Ilyenkor mi a teendő?
Debrecenben a suliból hazafele valószínűleg kiesett a zsebemből a kis igazolvány tartóm. Mindenhol kerestem, de sehol nincs.
Ilyenkor mi a teendő? Hallottam hogy valahol a malomparknál ilyen dkv-s helyen esetleg leadhatták,ha villamoson, vagy buszon hagytam el.
Ha ott sincs?
Esetleg valahol még kereshetem? Debreceni ismerőseim nem nagyon vannak, szóval a facebookra ha kiteszem, nem sokra megyek.
Rendőrségen érdeklődhetsz.
Ha minden más eltűnt, az anyakönyvi papírod csak megvan, nem?
Azt nem hordod magadnál.
Hívd fel a kormányablakot, és azzal odamehetsz.
A dkv "Talált tárgyak osztályán" érdeklődj legelőbb. Én így kaptam vissza Budapesten egy táskámat, mert leadta a sofőr (neki is valaki odaadhatta). Magam is láttam Budapesten, amikor az egyik utas odaadta a végállomáson a sofőrnek, aki gyorsan bevitte az irodába.
Ha ott nincs (hagyd náluk a telefonszámod, ha később leadná valaki), akkor menj a rendőrsége, ahogy fentebb javasolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!