Mennyire megbízható a shophu.shopadgr.com oldalról történő vásárlás?
Köszönöm szépen!
Időközben én is oda jutottam, hogy átverős oldal.
Egy tisztességes bolt soha nem úgy fogja reklámozni magát, hogy "Shophu"!
Ez most Kb olyan, mint ha mondjuk a Telenor úgy reklámozná magát, hogy "Mobilszolgáltató"! :)
Meglepő, hogy nincs részletes leírás az áruról,
az pedig különösen,
hogy nem lehet kapcsolatot létesíteni velük !
Szerintem elveszik a gyanútlan vásárló pénzét
és már állnak is tovább...
Az ilyet kerüld el messzire !
Lehet, hogy ez nem ugyanez:
shophu.bsdyugstore.ru
csak reinkarnáció. Ez a feladó:
Tang Qingyu
No.68. Yuncheng West Road,
Baiun District, Guang
Zhou, Guang Dong
Kínából.
Az akkor még működő oldalukról rendeltem egy CD-t, de csak egy baseball sapkát küldtek. Szóval a rendszer jól működött - de minek?
Aki teheti kerülje el, sajnos én későn találtam meg ezt a gyakori kérdést!!
Nehogy vegyen tőlük bárki is valamit. Ez egy büntetendő rablóoldal.
Web & Product(s): shophu2.shopingstai.cn, Original I7 640m I7 640m Dual Core 28GHz L3 4M 2800 Mhz PGA 988 CPU Processor works on HM55pga 988cpu processori7 640m AliExpress,1
Ez volt a megrendelésem, kikűldtek egy fantaztikus napszemüveget. Még talán gúnynak is rossz. Az ilyen férgeknek bilincsben a helye. Persze kűldik ahogy kell is a visszaigazoló imailt, stb-stb, el is indul a csomag továbbitása, nyomon is tudod követni, aztán meg is kapod gondosan becsomagolva, de amikor kibontod, csiribú-csiribá, azzal szembesűlsz hogy átvertek, elkűldött neked egy olyan f.....póságot, ami még álmodban sem jut eszedbe hogy szükséged van rá. Persze a fantaztikus veboldalukat, már el sem éred. BŰNÖZŐK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!