Hogy tetszik a fülszöveg?
Elkezdtem egy sztorit Wattpadon és kíváncsi lennék, hogy hogy tetszik a fülszövege :)
Fülszöveg:
❝ Felakasztás? Nem.
Erek felvágása? Dehogy.
Vonat elé vetődés? Ugyan már.
Ez csupa szenvedés. Viszont ha a drogot választod, úgy teszed tönkre az életed, hogy közben rohadt jól érzed magadat!❞
Violet Frewen egy tökéletes szülőkkel és testvérekkel rendelkező lány. Mindene megvan, egy rossz szava nem lehet, mégis illegális szerekhez fordul. A fiatal lány csak kíváncsiságból próbálja ki, viszont elég gyorsan rákattan. Teljesen beszippantja őt az alkohol, a drog és a bulizás világa. Jól is érzi magát egy darabig, ám azzal nem számol, hogy rövid időn belül nem csak a saját, de a körülötte lévő emberek életét is tönkreteszi.
Várom a véleményeteket :D
Elkezdtem olvasni. Az elbeszélés stílusa alapján azt hittem, ez még valami előzmény, ahol a főszereplő még gyerek, 12-14 körül tippeltem volna. Aztán kiderült, hogy 18 körül van. Nem tudom, mennyi idős lehetsz, de gyanítom az írás stílusából, hogy annyi, amennyinek a karaktered érződik. Ezzel nincs is gond, hiszen nem tudsz idősebb fejjel gondolkodni még, viszont a választott témát nem fogod tudni hitelesen átadni.
Ettől függetlenül tök jó, hogy írsz természetesen. :) Lehet, hogy jobb lenne viszont egy olyan közeggel és témával kezdeni, amit jól ismersz, ezért jól is tudsz ábrázolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!