Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a fülszöveg?

Hogy tetszik a fülszöveg?

Figyelt kérdés

Elkezdtem egy sztorit Wattpadon és kíváncsi lennék, hogy hogy tetszik a fülszövege :)

Fülszöveg:

❝ Felakasztás? Nem.

Erek felvágása? Dehogy.

Vonat elé vetődés? Ugyan már.

Ez csupa szenvedés. Viszont ha a drogot választod, úgy teszed tönkre az életed, hogy közben rohadt jól érzed magadat!❞

Violet Frewen egy tökéletes szülőkkel és testvérekkel rendelkező lány. Mindene megvan, egy rossz szava nem lehet, mégis illegális szerekhez fordul. A fiatal lány csak kíváncsiságból próbálja ki, viszont elég gyorsan rákattan. Teljesen beszippantja őt az alkohol, a drog és a bulizás világa. Jól is érzi magát egy darabig, ám azzal nem számol, hogy rövid időn belül nem csak a saját, de a körülötte lévő emberek életét is tönkreteszi.

Várom a véleményeteket :D

2021. máj. 24. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elkezdtem olvasni. Az elbeszélés stílusa alapján azt hittem, ez még valami előzmény, ahol a főszereplő még gyerek, 12-14 körül tippeltem volna. Aztán kiderült, hogy 18 körül van. Nem tudom, mennyi idős lehetsz, de gyanítom az írás stílusából, hogy annyi, amennyinek a karaktered érződik. Ezzel nincs is gond, hiszen nem tudsz idősebb fejjel gondolkodni még, viszont a választott témát nem fogod tudni hitelesen átadni.

Ettől függetlenül tök jó, hogy írsz természetesen. :) Lehet, hogy jobb lenne viszont egy olyan közeggel és témával kezdeni, amit jól ismersz, ezért jól is tudsz ábrázolni.

2021. máj. 26. 06:59
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 Köszönöm a válaszodat, de azért megszeretném próbálni :) Aztán ha időseb leszek max. átírom. :D
2021. máj. 26. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem fasza volt az idézet. Abból lesz drogfüggő, akinek valamilyen lelki baja van, és el akarja felejteni, hogy létezik. Mégha kíváncsiságból próbálja ki akkor is azért folytatja, mert rájön, hogy ez egy menekülési út az élettől. Ott van párhuzam öngyilkosság és drog között, hogy a drog miatt is meghalsz, csak lassan. Ezt a drogosok is tudják, azonban önpusztítóak. Nem látok túl sok különbséget egy drogon túladagoló és egy hídról leugró ember között.
2021. máj. 30. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!