Egyetemistaként milyen diákmunkákat csináltok/csináltatok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 09:05
1/5 anonim válasza:
Első évben nem csináltam semmit, most már fogok dolgozni, mert kaptam olyan lehetőséget, ami illik a szakomhoz. Plusz van olyan tanár aki megkért, hogy segítsek oktatási feladatokban is.
Első évben annyit dolgoztam, hogy korrepetáltam mást (kevés alkalommal) illetve az egyetemen is volt egy pár napos feladat. Rendes diákszövetkezetes diákmunkát nem végeztem, mióta egyetemista vagyok.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt szabad tudni, hogy ez a lehetőség mit takar? :-)
2021. máj. 22. 11:37
3/5 anonim válasza:
1-es: Kedves Egyetemista! Tedd ki a vesszőket a szövegedben.
Egyébként én a mezőgazdaságban dolgoztam, anno.
4/5 anonim válasza:
#2 Lényegében programozás.
#3 Elnézést kérek, hogy lefelejtettem 1-2 vesszőt. Már látom, hogy hol hiányoznak. Íme a pótlás:,,
És borravaló:,
5/5 anonim válasza:
A szakmába vágó gyakornokságot leszámítva tipikus irodai adminisztrátori munkát végeztem hosszabban, egy iskolaszövetkezeten keresztül találtam. Egyszerű volt, de baromi unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!