Mit kérsz karácsonyra?
Figyelt kérdés
:)2008. dec. 7. 01:25
11/21 anonim válasza:
Mondjuk szeretetet és békességet,és mondjuk szeretnék találkozni egy fiú ismerősömmel végre! (nem egy országban élünk sajnos)
12/21 anonim válasza:
Azt hogy minél előbb húsvét legyen húsvétra meg azt, hogy egészségesen szülessen meg a kislányom és minden rendben legyen velünk.
13/21 anonim válasza:
Idén nem lesz ajàndékozàs.
A kislànyom születését vàrjuk februàrra:9
Azt kérem,hogy egészséges legyen.
Azon kivül nyugalmas napot ,meleg lakàsban finom vacsoràval!
16/21 anonim válasza:
Egy pasit aki szeret, akit szeretek és akivel szexelünk egy oltárit karácsony este :p
18/21 anonim válasza:
Egy új szemüveget, amit már állandóan kell majd hordanom.
Amúgy pedig boldogságot!Hogy megtaláljam azt aki nekem kell, illetve megbizonyosodjak, hogy jó helyen vagyok...:)
19/21 anonim válasza:
én ruhákat,szájfényt,szempillaspirált,körömlakkot,szőkére visszafestetni a hajamat(ezt a legjobban),és valami jó könyvet :D
13l
20/21 anonim válasza:
jah és lehet hogy egy szemüveget vagy kontaktlencsét (mert szar a szemem de anyám nem vesz szemüveget...) és egy fogszabályzót mert a fogaim is összevissza állnak és amikor az osztállyal fogdokihoz megyünk,mindig felírják a kispapírra nekem a fogszabályzót xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!