Ezt meg lehet valahogy csinálni? Szerintetek?
3 dolgot szeretnék kérdezni, remélhetőleg értelmes választ kapok a "most nem mindegy" válasz helyett.:)
1. Meg lehet-e házilag valahogy a színes vizet szilárdítani? itt nem a megfagyásról beszélek, de valahol egyszer olvastam hogy valahogy meg lehet szilárdítani, vagy kristályosítani, hogy ilyen átlátszó vagy mi marad. Ez nagyon érdekelne de sajnos fogalmam sincs hogy lehetne.:)
2. Hogy készül a borostyánkő? Nem csak szimplán megszilárdult gyanta ami formába van öntve?
3. Elő lehet-e valahogy állítani csak úgy vagy sima kőből átlátszó kristályt? Tudom elég idióta kérdés, de pl a hegyi kristály szimplán előfordul a hegyekben, bárhol lehet pl az alpokban találni.
Tudom némelyik kérdés elég furcsa, de engem nagyon érdekelnek ezek a dolgok, sajnos a google-be nem találtam semmi használhatót.Köszi előre is a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!