Hol tudnám VÍRUSMENTESEN letölteni a Hunting Unlimited c. pc játékot?
Teljes verziót, ha lehet :D
Végigjártam a google-t, 23 helyről töltöttem le sikertelenül(igen, számoltam). HEEEELP :D
Kezdjük ott, h melyik része kell?
Ha elmondod és szépen megkérsz belinkelek egy torrentoldalas linekt, amin fent van.
Csak ugye nem mind1, melyik része kell
Mert általában össze vannak tömörítve sok .rar file-ba, olyankor letöltöd, és abban a mappában ,ahova letöltötted, sok .rar file-nak kell lenni. A legkisebb sorszámút -a legelsőt- kicsomagolod, és ott a .exe ;)
Ez legánkább a 4 Giga fölötti játékoknál van, h ne kelljen 8 Gigás DVD-t venned a kiirásához, hanem kettészeded, és úgy rárakhatod 2 kisebb DVD-re =)
Tessék, a 2010-es, angolul. Ebben egy .iso file lesz, azt daemon tools-ba kell bemountolni, és úgy olvassa be, mintha CD-lenne, sajátgépből rákattolsz az ikonra, és telepíti ;)
És majd megnyitással rákattolsz, akkor meg ott lesz a crack file -ha kell crackelni-
* Automatikusan eltávolított tartalom.
mi ez a daemon tools?(bocs, kicsit hülye vagyok az ilyenekhez :P)
de köszi, adtam zöld kezeket :)
A daemon tools az egy olyan program, amibe CD képeket kell ugymond bemountolni, és akkor úgy olvassa be, mintha csak simán a CD meghajtódba tetted volna bele a lemezt.
[link] A legfelsőt töltsd le, mert az a legújabb =)
Ha megvan, és elakadsz, írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!