Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudnám VÍRUSMENTESEN...

Hol tudnám VÍRUSMENTESEN letölteni a Hunting Unlimited c. pc játékot?

Figyelt kérdés

Teljes verziót, ha lehet :D

Végigjártam a google-t, 23 helyről töltöttem le sikertelenül(igen, számoltam). HEEEELP :D

2010. aug. 23. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
torrent?
2010. aug. 23. 19:00
 2/10 A kérdező kommentje:
ott is néztem :(
2010. aug. 23. 19:19
 3/10 BandSz ***** válasza:

Kezdjük ott, h melyik része kell?

Ha elmondod és szépen megkérsz belinkelek egy torrentoldalas linekt, amin fent van.

Csak ugye nem mind1, melyik része kell

2010. aug. 28. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
az lényegtelen... nekem jó a 2009-es, a 2010-es vagy a 2011-es is. :)
2010. aug. 28. 15:42
 5/10 A kérdező kommentje:
am egy csomó torrentes oldalt végignéztem, sehol nincs olyan, amin a telepítője is rajta volna :S
2010. aug. 28. 15:43
 6/10 BandSz ***** válasza:

Mert általában össze vannak tömörítve sok .rar file-ba, olyankor letöltöd, és abban a mappában ,ahova letöltötted, sok .rar file-nak kell lenni. A legkisebb sorszámút -a legelsőt- kicsomagolod, és ott a .exe ;)

Ez legánkább a 4 Giga fölötti játékoknál van, h ne kelljen 8 Gigás DVD-t venned a kiirásához, hanem kettészeded, és úgy rárakhatod 2 kisebb DVD-re =)

2010. aug. 28. 22:30
 7/10 BandSz ***** válasza:

Tessék, a 2010-es, angolul. Ebben egy .iso file lesz, azt daemon tools-ba kell bemountolni, és úgy olvassa be, mintha CD-lenne, sajátgépből rákattolsz az ikonra, és telepíti ;)

És majd megnyitással rákattolsz, akkor meg ott lesz a crack file -ha kell crackelni-

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. aug. 28. 22:32
 8/10 A kérdező kommentje:

mi ez a daemon tools?(bocs, kicsit hülye vagyok az ilyenekhez :P)

de köszi, adtam zöld kezeket :)

2010. aug. 29. 11:37
 9/10 BandSz ***** válasza:

A daemon tools az egy olyan program, amibe CD képeket kell ugymond bemountolni, és akkor úgy olvassa be, mintha csak simán a CD meghajtódba tetted volna bele a lemezt.

[link] A legfelsőt töltsd le, mert az a legújabb =)

Ha megvan, és elakadsz, írj nyugodtan

2010. aug. 30. 13:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap már megcsináltam, le is töltöttem a tools-t és tudok játszani a hunting u.-val. Köszi szépen a segítséget, nagyon rendes vagy! :) Az utolsó komira is ment a zöld ;)
2010. aug. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!