Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a pisilést,h...

Hogy oldjátok meg a pisilést,hogy ne lásson senki az utcán közben?

Figyelt kérdés

Nekem van pár helyem,de ha rámjön vissza kell sétáljak.

Én nem ítélem el ezt a szokást. Férfi vagyok,és egyszerűen lehetetlennek tartom hogy ember beütemezze ezt úgy,mint az alvás idejét.

De kellene pár tipp,mert vannak olyan helyzetek mikor nyílt utcán csak nézek szét és sétálok,hogy mégis hol lenne jó.

2021. máj. 12. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pelus jó ilyenkor, bármikor-bárhol bepisilhetsz, és nem látja senki.
2021. máj. 19. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
múltkor Szegeden a vasútállomás környékén jött rám a hugyozatnék amikor vonatot vártam... 150 ft-ot nem akartam egy hugyozásért fizetni szal elmentem és hugyoztam valami vonatparkolóba... senki nem halt meg tőle
2021. máj. 20. 12:31
 13/16 A kérdező kommentje:

Ismerős szitu,csak a hely más. Keressem elő a 100-ast,vagy számolgassak az apróbol mikor azt se tudom melyik zsebembe van... Még álljak neki tejelni,meg egyáltalán ha még a búszállomásra megyek,mert nem mindenki a búszállomáson van 0-24ben....

Bírom az ilyen természetgyógyászokat,hogy ne pisilj egy fa mögött,aztán ők is ugyanúgy végeznek természetre nem jó cselekvéseket,mint az átlag emberek.

De szerencsére vannak eldugott helyek a városban.

Nyilvános wc egy darab se.

De megnézném milyen arcot vágnak,akik a visszatartás elvét szeretik. Mondjuk ki bírja tovább versenyre mehetnének,és az első helyet elnyerő mondhatná,hogy ezt egészségnek hívják amit most csinált.

2021. máj. 20. 12:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Gondolom, oda is szarsz a járdára, ha épp úgy tartja kedved.
2021. máj. 20. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:
nem. ha szarnom kellett volna akkor kifezetem azt a 150 ft-ot nyilvános budiért de nem az emberek vagy a társadalom elvárása miatt hanem kizárólag a saját komfortom érdekében
2021. máj. 20. 14:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Hát azért xarni nem szokás 8x naponta,nem erről szólt a kérdés. De gondolom nem bírtad ki,hogy ne írd ide ezt a pár sort.
2021. máj. 21. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!