Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent a ":T" vagy ":-T"...

Mit jelent a ":T" vagy ":-T"emotikon?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Megfelelő wiki cikk szerint nincs ilyen. Én sem találkoztam még vele.

[link]

Ez viszont frankó: ⎛⎝(•ⱅ•)⎠⎞

2021. máj. 7. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

T_T

Lehetséges, hogy

:T

ez, azt jelenti, hogy 'dugulj el', tehát maradj csöndban,

vagy pl lehet egy unottan pipázgató emberke is, aki rágyújtott egy pipára

Vagy mesékben szoktak ilyen "hujjogó szájat" csinálni, amikor csúfolódnak egymáson a gyerekek, és akkor így trombitaszerűen megnyúlik a szájuk így előre mondjuk pl amikor így mondja, hogy "Lúúúzer" és akkor az ú-t ilyen hosszan elnyújtja és ez a száján is megjelenik rajzban; vagy pedig hát így meglepte valami, és csak pislog; így hirtelen rácsodálkozott valamire, hogy "hűha/ ejha", "ezt eddig nem tudtam, és nem is gondoltam volna." Tehát amikor így rácsodálkozik valamire és akkor ilyen fapofával marad. Hogy "ja, oké." Tehát amikor látott valamit/hallott; és hirtelen nem tudja hogy lereagálni. Vagy tényleg lehet unott is, hogy az ott nem pipa a szájában , hanem csakúgy simán unott. Vagy pedig például rágózik, és akkor így a szája oldalába betette a rágót. Különösen ennél :-T látszódik, hogy mire gondolok; hogy tehát így félre van húzva a szájában a rágó, és akkor így egy kicsit kiáll a rágógumi térfogatától oldalt a szája. De amúgy,kérdezd meg attól,aki küldte, hogy most melyik:) Szerintem tehát lehet, hogy csak így simán lereagálja, nyugtázza, hogy "Oké."

2021. máj. 7. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Vqagy lehet,hogy még csodálkozás közben így félrehúzza a száját, az ajkát. Hogy : hümm, oké.

hümm/hmm, amikor így elgondolkodik kicsit, vagy nem is nagyon tud gondolni, csak pl "lefagy"m,ert hirtelen nem tudja azt most hogy lereagálni. De lehet pl egy sima oké is, vagy egy "Oké", hogy tudatosítja. (Azt az információt/jeéenséget , ami éppen elhangzott, vagy amit látott.

2021. máj. 7. 19:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!