Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a szüleimnek?

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Idén lettem 9-es. Egy olyan gimibe mentem ahol két nyelvet kell tanulni az egyik amit tovább vittünk nekem az angol a másik pedig a német. Az angol nagyon jól megy viszont a német egyáltalán nem megy. Nem értem és hiába tanulom nem tudom megérteni. Az osztályom katasztrófa mindenki beképzelt és nagyképű. Sokat képzelnek magukról. A tanárok nagyon ellenszenvesek. Kivételeznek sok emberrel, és ez nem tetszik. Egyszerűen sírhatnékom van ha bele gondolok be kell mennem és napi nyolc órát velük tölteni. Gondolkoztam az iskola váltáson van egy iskola ami nagyon tetszik. De nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek. Hogyan és milyen körülmények között kéne el mondanom nekik? Félek hogy csolódnának.

2021. máj. 6. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre inkább próbálj meg tárgyat váltani.

Kérdezd meg, mire tudnál németről váltani, vagy esetleg el lehet-e hagyni.

Ja, és ez nem iskolai kérdés?

2021. máj. 6. 22:35
 2/5 anonim válasza:
91%
Szerintem mond el nekik minél hamarabb, így nem lehet élni, sajnos átéltem már ezt én is. A szüleim mindenben támogattak. Tégy egy próbát.
2021. máj. 6. 22:36
 3/5 anonim válasza:
100%
Egyszerűen csak mondj el nekik mindent őszintén, hogy áttudják érezni amit érzel. Mond el hogy nem érzed jól magadat itt ezért még azért. Sajnálom hogy ennyire kikészítettek az osztálytársaid, hogy sírhatnélod van. Engem is bántottak régebben nálam egy iskolaváltás megoldotta a dolgot. Remélem veled is minden rendbe jön. Sok sikert és legyen szép napod! <3
2021. máj. 7. 15:52
 4/5 anonim válasza:
100%
Annak értelme nincs, hogy ne érezd jól magad. Válts iskolát.
2021. máj. 22. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
25%

A magyar sem tökéletes, az angol meg nagyon jó?

Mi lehet a kivételezés oka?

Ha mindenki hülye, csak te vagy helikopter, akkor ez másik iskolában is így lesz.

2021. jún. 13. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!