Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendeltetek már Fruugo-ról?...

Rendeltetek már Fruugo-ról? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Egy táskát néztem ki ott,ajándék célból. Szerintetek megéri?

Egyáltalán elküldik a megrendelést?

És ha igen,mennyiben tér el a képen látottaktól?

2021. máj. 3. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint nem korrekt! Az általam vásárolt terméknél megtévesztő információkat adtak meg!
2021. júl. 25. 20:59
 2/4 anonim válasza:

Igen.2024.03.18-án rendeltem egy akupackot (~60 000.- HUF), amit csak itt találtam meg. Nagyon kellett. A gyakori kérdéseket ezutàn böngésztem és elkezdtem izgulni. A szállítás pontos ideje naponta változott. A 04.03-án M.o-on volt a csomag. 2024.04.17-én postai átvétellel boldogan átvettem az akupackot.

Ez csak az én tapasztalatom

ápr. 17. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy jó hír...én reménykedem..
aug. 17. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én egy ózon mérő műszert vásároltam, tőlük. Abszolút profi készülék, csinos kis kofferben, hihetetlen olcsó áron.

12 nap alatt jött meg. Minden rendben volt, bár elolvasva néhány korábbi hozzászólást egy kicsit paráztam a megérkezésig.

aug. 27. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!