Hogy hívják az olyan személyt, aki egyik nemhez sem vonzódik (szexuálisan, meg úgy amúgy)?
Figyelt kérdés
Tehát, vannak a heteroszexuálisok, és a homoszexuálisok. De mi van akkor, ha valaki egyik se közülük? Azaz ha egyik nemhez sem vonzódik? Se a sajátjához, se az ellenkező nemhez... Most nem elsősorban a szexuális kapcsolatra értem, hanem arra (is), hogy egyszerűen nem vágyik SENKIRE, se férfira, se nőre.2010. aug. 23. 01:10
2/4 anonim válasza:
Aszexuális.
De a biszexuálisokat kihagytad, akik mindkét nemhez vonzódnak.
És vannak még transzexuálisok is akik ellenkező neműnek érzik magukat, mint amilyen testben élnek. Habár ez kicsit más, mert itt az illetőről magáról van szó nem arról ki jön be neki.
Csak unatkozom, gondoltam leírom.
3/4 anonim válasza:
Az aszexualitas nem ez. Az aszexualis emberek vagynak erzelemre. Ok csak szexre nem vagynak senkivel.
En ertem, mire gondoltal, amikor a kerdest irtad. Gondolom, arra, amikor total nem is akar part maganak. De nem tudom, mi a neve ennek. :) De biztosan nem "aszexualis". :)
4/4 anonim válasza:
Aszexuális és Aromantikus egyben az az aki nem vonzodik egy nemhez se es nem szeret szeretkezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!