Ha elszívsz egy szál cigit,akkor mennyi idő után kivánsz egy másikat?
Figyelt kérdés
A dohányosoknak szól a kérdés,nem vagyok kiváncsi azokra akik azért jöttek ide,hogy lebeszéljenek a dohányzásról stb tisztában vagyok a káros hatásaival.Na szóval holnap megyek egy házibuliba és 10 szálam van,többet nemtudtam venni,mert elfogyott a pénzem.Hogy birja ki egész estére?Én ha elszívok egy cigit reggel a kávém mellé és van olyan hogy pl utánna 5 órán keresztül nem szivok egy szálat se,viszont van olyan mikor 2 órát se birok ki mert nagyon nagyon kivánom.Ez mitől függ?Mikor társaságban vagyok nyilván jobban kívánom és hogy birjam ki hogy ne gyujtsak rá annyiszor?Nektek ha elszivtok egy cigit mennyi ideig nem kivántok egy következőt?2021. ápr. 30. 20:41
1/6 anonim válasza:
Míg le nem tettem, buliba, ha ittam is, kb fél óránként rágyujtottam.
2/6 anonim válasza:
Én itthon reggel egymás után 4-5 szálat szívok el, aztán szünetekbe egyet-egyet és így jön ki napi 10-15 szál kb. Sajnos ilyen sok..;(
Amúgy buliba kb olyan vagyok mint egy láncdohányos, van olyan, hogy egy este alatt egy vagy kettő doboz is elmegy..
3/6 Tepfal válasza:
Én napi egy dobozt szívok el. Az, hogy milyen sűrűn kívánom, sok mindentől függ. A legnehezebb nekem a reggel, ekkor 4-5 szálat is elszívok (ha másnapos vagyok, ez kevésbé igaz, úgyhogy buli utáni napra én nem tartogatnám, ha inni terveznék). Az este a másik csúcs nálam. Napközben ha tevékenykedek, kevésbé érzem hiányát. Ha unatkozom, ideges vagyok, zavarban vagyok általában sokkal inkább ingerem van rágyújtani, ez társaságban kifejezetten igaz. Ha nincs lehetőségem rágyújtani, akkor én próbálom elfoglalni magam dolgokkal, amik lekötnek és amik közben egyébként sem gyújtanék rá.
4/6 anonim válasza:
Azonnal kívánom a következőt. Munkahelyen is hármat szoktam elszívni egymásután szünetben, hogy utána jobban bírjam, a következő szünetig.
5/6 anonim válasza:
41 vagyok, 15 évesen szívtam utoljára cigit.....
majd megmondom ha megkívánok egy újabbat :D
6/6 anonim válasza:
Egyszer szívtam életemben cigit diszkóban fogadásból.De akkor egyszerre egy egész dobozzal.másnap nagyon szar volt.Azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!