Székesfehérváron hol lehet igazolványképet csináltatni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 07:03
1/10 anonim válasza:
Bemész a bankba egy fegyvernek látszó tárggyal és a rendőrség csinál rólad még oldalról is. 😂
2/10 anonim válasza:
Tudod, van egy olyan csodálatos dolog a zinternetnek hála, hogy gúgli. De segítek, tessék: [link]
3/10 A kérdező kommentje:
Nyugodtan tovább görgethetsz, ha nem tudod a választ a kérdésre.
2021. ápr. 29. 07:58
4/10 anonim válasza:
Most, amikor írok, fél tíz van. Két óra eltelt a kérdés kiírása óta.
Lehet tovább görgetni, persze. De ha a második szerint jártál volna el, már két órája tudnád a választ.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor talán ellenőrizni kéne a találatokat, nem csak nagyzolva idelökni egy bemutató videót, hogy én ilyet is tudok ám...
Van műtermi fotózás, esküvői fotózás, családi fotózás, portré készítés, átmenetileg zárva, és nyomtatás.
Úgyhogy nyugodtan vedd magadra az előző kommentemet.
2021. ápr. 29. 09:59
6/10 anonim válasza:
Milyen igazolványba kellene egyébként?
7/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Bocsi! a 8. budapesti. Nem tudom, miért dobta Fehérvárra.
10/10 A kérdező kommentje:
Az Ambrusról már letettem, múlt héten még nem dolgozott, de most újra felhívtam, probléma megoldódott.
Köszi, hogy eszembe juttattad.
2021. ápr. 29. 11:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!