Fedex csomagról azt írták smsben, hogy legkésőbb 27-ig kézbesítik. Szerintetek a mostani helyzet miatt késik?
Drága csomagról van szó, szóval biztos vagyok benne, hogy vámkezelés alá esik, de ezek szerint még oda sem érkezett meg. Nincs tapasztalatom, így nem tudom, hogy mennyi idő alatt küldenek onnan értesítést, hogy átvehetem a díjak rendezése ellenében. Úgyhogy ez az egyik gondolatom, a másik, hogy a jelen helyzet miatt nem érkezett még meg. Amúgy 23-án kaptam sms-t hogy legkésőbb 27-ig kézbesítve lesz a csomag. Azóta több SMS-t nem kaptam.
Egyébként nem aggodalmaskodom, csak furcsálltam, hogy megadtak egy konkrét dátumot napokkal ezelőtt. :D
Mint kiderült (ha érdekel valakit) 27-e a standard tranzit date volt, azaz megérkezett a csomag EU-ba, egészen konkrétan Belgiumba. Most Párizsban van szóval leghamarabb is csak jövő hétre érkezhet meg.
Na ma is tanultam valamit, most már fogom tudni hogy kell kövessem a csomagjaim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!