Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen beszólásokat tudtok?...

Milyen beszólásokat tudtok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Megyek gólyatbáorba,s sajnos eléggé sokan bántottak az előző sulimban (elterjsztették hogy meleg vagyok) s most is lesznek ott az előző sulimból..hogyan védjem meg magam?Ha esetleg megkérdezik,hogy "B*zi vagy?" Meg ha odaállítanak s mondják hogy ezt meg ezt terjesztik rólam...hogyna védjem meg magam?Nem mnagyon durvát,hanem oylat keresek,amivel minden helyzetben helytállok,s leszállnak rólam.
2010. aug. 22. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdezik bu.zi vagy?

Mond azt: Annyira vagyok bu.zi,mint amennyire TE!

Tudom ez annyira nem durva. LÁNY! létemre (igaz általánosba)mondták rám ,hogy bzi vagyok én erre ezt válaszoltam (amit leírtam fentebb)és nem szóltak vissza semmit. Csak fintorogtak.:D

Egyébként még azt is lehetne ajánlani, hogy nem foglalkozol a rossz megjegyzéseikkel.

2010. aug. 22. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen.De akkor meg azt hiszik,hogy azért nem szólok semmit,hogy tagadom...erre is kell gondolni :/
2010. aug. 22. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
előbb talán gondold át, miért néznek b.zinak. úgy öltözöl? úgy beszélsz? úgy viselkedsz? vagy mi miatt gondolják rólad, hogy homár vagy?
2010. aug. 22. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

kezdd el te terjeszteni magadról hogy buszi vagy és akkor elvetted a dolog élét..

egyébként ilyen esetben pont az ellenkezőjét éred el ha te is beszólogatsz..

2010. aug. 22. 19:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Az öltözködésem normál,nem lányosa hangom.Nem viselkedek úgy.Csak sok hülye van a Földön...
2010. aug. 22. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbálj meg nem törődni vele! Tudom, hogy nagyon nehéz, de póbáld meg!

Különben nagyon jó szórakozást, az idegbetegekkel pedig NE foglalkozz!!!!!

:-)

2010. aug. 22. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!