Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki esetleg tudja mi ez?...

Valaki esetleg tudja mi ez? Egy betegség? Vagy valami más ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért vagyok itt, mert kistesom (9 éves) olyanokat talál ki hogy pl.: “ha nem csinálom meg a feladatod amit kitaláltam akkor úgy érzem hogy cserbenhagylak” És ilyenkor ha nem csinálja meg akkor el kezd sírni, és én már nagyon sajnálom szegényt....ezt pl amit itt leírtam azt anyukánknak mondata..tehát ha valaki tud valamit akkor azt megköszönném ha leírná ..❤️
2021. ápr. 26. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Inkább ölelgesd meg, hogy a szándék a fontos, ő is fontos és a legfontosabb, hogy ti szeretitek egymást, minden más mellékes. Az ember meg fejlődik és tanul a hibáiból, ha egyáltalán hibának lehet nevezni.
2021. ápr. 26. 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Jól értelmezem az őcsédtől idézett mondatot?

Vagyis: Ha az öcséd nem csinálja meg a Te feladatodat, amit ő kitalált, akkor úgy érzi, hogy ő Téged cserbenhagyott?

Értelmetlen ez a mondat.

2021. ápr. 27. 08:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy ha Ő kitálal valamit pl.: ha nem, csinálom meg ezt akkor valami rossz fog történni...
2021. ápr. 27. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Gyerekfantázia. Vigasztald meg, hogy ez nem függ össze azzal, hogy szereted-e őt. Erre (hogy meggyőzőbb légy) megkérheted a szüleidet is, tehát Te is és ők is vigasztalják meg. Hozd fel példának, hogy ha Te kitalálsz valamit ő sem tudja megoldani, mégis szereted. Nem vagyunk gondolatolvasók.

Nem betegség.

2021. ápr. 27. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Update: megtudtam azt hogy ez már 2 éve van. Azt is elmondta hogy ha egy nap nem csinálja meg 0 2 4 vagy 6x akkor úgy érzi hogy cserbenhagyta anyát .
2021. ápr. 28. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyarázzátok meg az öcsédnek, hogy tévesen gondolkozik.
2021. ápr. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!