Valaki tud segíteni az lenne a problémám hogy vissza raktam a telefonomat gyári beállításokba és nem tudom a jelszómat és így nem tudok bejelentkezni,van valami megoldás erre?
Szia!
Ha nem vagy magadban biztos, akkor azt javaslom, hogy vidd el a telefont egy GMS üzletbe, és ott "kiütik" a lopásvédelmet pár ezer forintért.
Csak mert ha nekiállsz babrálni a rendszert, akkor lehet, hogy nagyobb kárt okozol benne.
Ez a védelem eltüntethető, de egyre nehezebben, és minden készüléken máshogyan.
Ne haragudj, nem GMS-t akartam írni, hanem GSM-et!
A GMS az más.
Már este van! :)
Szia
Én a gmailra értettem :D
Ha más eszközön be vagy jelentkezve Gmail-re – vagy bármilyen Google fiókot igénylő szolgáltatásra –, ott tudsz jelszót változtatni – olyat, amit meg is jegyzel –, és egyúttal – elkerülendő a hasonló eseteket – meg tudod adni az alternatív emailt, vagy a telefonszámot a jelszó visszaállításhoz.
Ha más eszközön nem vagy bejelentkezve, akkor nem sok remény van, de itt el lehet indulni: [link]
Kérdező, sajnos tapasztalatból mondom, hogy a Support a felhasználói panaszokkal szokta kitörölni a fenekét!
Aztán pár nap múlva visszaírnak, hogy nem áll rendelkezésükre elegendő információ ahhoz, hogy segítsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!