Hogyan ünnepelnéd a 18. szülinapodat, ha nem vagy kifejezetten bulizós? Egyszerű lány vagyok, a szolidabb fajtából. :D
Télen leszek 18 ezért az otthoni kerti sütés-főzés kizárva.Plusz vidéken lakom,a legtöbb barátom városban akik,egy kicsit messze,és nem lenne pofám lecsődíteni őket ide,ahol nem sok mindent lehet csinálni.
Szerintetek mi lenne ha egyszerűen beülnénk egy kávézóba vagy cukrászdába?Épp pár napja láttam hogy a belvárosban most nyílt egy nagyon aranyos cukrászda.A házibuli és társai nem az én műfajom,annak ellenére,hogy a legtöbb barátom azt részesíti előnyben:)Nem igazán tudom,ilyenkor mi a szokás,én hívjak meg mindenkit egy sütire vagy mindenki fizeti magának?
Ti mit tanácsolnátok?
Én idén nyár elején ünnepeltem a 18. születésnapomat, és elmentem vacsorázni a szüleimmel meg a barátommal, utána a barátommal voltam... Tökéletes volt.
Jó ötlet amúgy szerintem a cukrászda, habár én magamnak ezt sose választottam volna sznapra :)
Köszi,ez jó ötlet!:)
Azért tettem fel a kérdést,mert volt olyan a baráti körömben,aki egész termet bérelt ki,volt ott kaja,pia,minden korlátlan mennyiségben.Én ezt nem engedhetem meg magamnak és nem is igazán vágyom rá,ez nem én vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!