Miért van az, hogyha valaki megkínoz egy állatot, max. 1 évet kap, aki meg kirabol egy boltot rögtön 3+év??
Ez nagyon idegesít. Valaki megkeseríti tegyük fel egy kutya vagy barmilyen más állat életét, kínozza ehezteti stb. akkor max egy évet kap de attól csak kevesebbet. Ha meg valaki egy boltból ellop 70.000Ft-ot és senkinek nem esik baja miért kap 3x több büntetést annál, aki megkeserítette egy ártatlan lény életét?
Szerintem ez nagyon szomoru és ennek nem így kéne lennie..
"Ha meg valaki egy boltból ellop 70.000Ft-ot és senkinek nem esik baja miért kap 3x több büntetést annál, aki megkeserítette egy ártatlan lény életét?"
SENKI nem kapott még CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért 3 évet, mert ellopott egy boltból 70 ezerért valamit. Ezért legfeljebb felfüggesztettet kap. Szóval mit is követett el az illető a lopáson kívül?
Kedves #5.
Nagyapám születésem előtt elhunyt, nem ismertem, de ez most nem lényeges.
Az allatkinzas mikor fizikailag és szellemileg is bántják az állatot, nincsenek meg az alapszükségletei (megfelelő mozgási tér, élelem, egészségügyi ellátás hiánya).
Ezt a kérdést azért tettem fel, mert M.O.-n röhejesen sok állatkínzó van, és a nagyrészt megússza egy ejnyebejnyével és 20.000 Ft-tal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!