Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen matracot vegyek?

Milyen matracot vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Matracot szeretnék venni.

Láttam ezt a Dormeo "márkát" a neten, ahol láttam pár jó féle matracot, egyik meg is tetszett 189 000-ért de amikor megláttam hogy valami közük van a teleshophoz, akkor elbizonytalanodtam, mert gyanússá vált a dolog, mert ha jol halottam a tv és tele shoppos cuccok olyan szarok hogy az botrány, és ha egy dormeo oldalon balra fent ott a teleshop oldal linkje,

háááát.

Ti milyen márkájú matracot ajánlanátok, ami tényleg nem gagyi szar, hanem prémium minőség? A Derekam szokott fájni (gerincműtét) és ezért kellene egy kiváló minőségü matrac... (nem ikeás vagy jysk szar)

Tényleg fontos a dolog, mert most szeretnék venni egyet, és egy jóóó darabig nem akarok másikat venni...

2021. ápr. 21. 19:09
 1/1 A kérdező kommentje:
Láttam ezt a matrackirály oldalt. ha esetleg onnan tudtok ajánlani minőségi matracot?
2021. ápr. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!