Szerintetek Szép Lenne??
Figyelt kérdés
Sziasztok,Világos barna hajam van, szeplős vagy.. persze nem annyira.. a szemem sötét barna,a bőröm színe pedig.. fura mert nem olyan hófehér, nem barna, de nem is kreol.. fehér a bőröm.. csak nem annyira, szóval nem is tudom.. fehér de nem hófehér. És a szám pedig piros,mindenkii azt mondja hogy legyen világos hajam, mert amit akkarok az már nem divat, es hogy öregitene, illetve hogy nem állna jól, de én a fekete hajszínre gondoltam... a hajam kb derakamig ér, és szerintem szép lenne hogy szeplő, piros száj.. fekete haj.. a mostani valahogy nagyon nem tetszik, és láttam sok sok hajszínt ami 100szor szebb mint a fekete, de én egyiket se tudnám elképzelni magaom, csak a feketét.. fodrászhoz akkarunk majd menni, szóval majd azért megkérdezük a fodrásztól,hogy szerinte milyen hajszín állna jól, csak én tenyleg a feketet tudom elkepzelni... semmi mást, igen nem láttatok még.. kepet meg nem szeretnék kuldeni, es tudom hogy így nem tudjátok megmondani hogy mi állna jól, csakhát.. azért így kérdezem hogy pl a fiúknak bejönnek az ilyen lányok? Mert a mostaniak nagyon inkább a szőke kek/zold szemu lanyokra buknak. Jaa és azt elfelejtetem hogy a szempillám is szép, vagyishát ezt most úgy értem hogy nem pár száll szempillam van, hanem sokan mondjak pl hogy milyen szép a szempillám, De tényleg más hajszínt nem tudnák elképzelni, anyukám azt mondta hogy az lesz amitt én szeretnék de ha pl megbánom a feketét és veletlen szőkét akkarnák, vagy ilyen világosat, elég nehéz lesz a fodrásznak feketéből szőkét csinálni, vagy valami ilyesmibb világosabb hajszínt, de amúgy mostanábban tényleg a világos hajszín a tivat, de ahh én mar aztse tudom hogy mi allna jól😂, ezért inkább majd a fodrászal megbeszélem, csak azert kivancsi lennek a ti véleményetekre is. A valaszokat elore is köszönöm ❤2021. ápr. 21. 12:39
1/1 A kérdező kommentje:
Szeplős vagyok*
2021. ápr. 21. 12:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!