Mit kezdjek magammal?
Szerintem mindenképp próbáld meg mégegyszer az érettségit, ebben a mai világban semmit sem lehet kezdeni nélküle. Ha viszont nem csinálod meg akkor viszont azért fognak megvetni és kigúnyolni. A helyedben én megpróbálnám mégegyszer és nagyon odatenném magam. És hidd el itt Magyarországon sem minden olyan jó. Szóval kicsit váltosztass világ nézetet, és az önbizalmadat is növeld, mert anélkül nehéz lesz bármit is elérni. Legyenk kitűzött álmaid, céljaid, amiért megéri igazán küzdeni. És probálj meg beszélni a szüleiddel, legyél velük őszinte, mert ebben a nehéz helyzetben csak ők tudnak neked segíteni. A fogszabályzó meg pont jól jött, legalább egy kicsit eltudsz gondoolkodni, hogy mit szeretnél igazán. És tudod van egy olyan "mondás" vagyis ezt én is úgy hallottam: A szivárvány előtt is kell esnie esőnek. A mások meg: Ha minden napunk napsütéssel lenne tele, akkor nem tudánk értékelni a napot, és ezt csak a borús időnek köszönhetjük.
Ezzel csak annyit akartam üzenni, hogy lehet, hogy a te életed is egy olyan szakaszba lépett ami most egy kissé borús, de utána ugyis kisüt a nap, csak neked most tenni kell érte, hogy ez az élethelyzet változzon, és ez csak akarat kérdése.
Remélem, hogy tudtam valamit segíteni. :)
Szia! Erdélybe akarok menni kirándulni! Hol laksz?
Kolozsvár? Brassó? Hargita?
Arad? Temesvár? Nagyvárad?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!