Csak engem idegesít az óra kattogása?
Figyelt kérdés
Olvasásnál nem tudok figyelni, éjszaka meg elaludni tőle. Kábé két éve nincs itthon rendes óra, amíg volt, mindig vagy kiszedtem az elemet, vagy eldugtam a szekrénybe a ruhák közé.Viszont ha máshol vagyok napokig (nagymamáméknál), megőrülök. De ott meg nem tudom kikapcsolni, mert kell. Más is van ilyen problémával?:D2010. aug. 22. 00:51
11/12 A kérdező kommentje:
:DD örülök, hogy nem csak én vagyok így, mert a családban csak engem idegesít. digitális jó ötlet, de ott van a telefon, tv teletext, számítógép. igen, az is zavaró, hogyha állandóan oda kell pislogni, mert van valami kényszer.
2010. aug. 22. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!