Mit gondolsz erről? (lent)
Előre szólok, hogy nem kérek bunkó válaszokat.
Egyik ismerősöm mondta, hogy a felhők azért mutatnak alakokat, néha jeleneteket, mert meg akarják nekünk mutatni, hogy mit láttak a földön:D
Tudom, hogy bugyuta, és lehetetlen, de nekem nagyon tetszik.
Ti hogy vagytok vele?
Tetszik
:)
SZerintem van jelentősége:D:D:)
:)
Addig szoktam nézni a felhőket, mígnem kirajzolódik számomra egy "földi" alakzat :D Szóval még akár lehet is benne valami.
Igen szerintem is, azóta ezt mondom mindenkinek.
Egyébként ha látok egy sárkányt akkor nem biztos, hogy most "látta" hanem egyszer valamikor régen, de csak most "mutatta meg".
Szerintem ez a gondolat azért szép, mert bár tudjuk, hogy lehetetlen, de mégis van benne egy dolog ami miatt elhisszük, hogy igen ez lehetséges.
:OOOO Aztaaaaaa....
Hát van benne valamiii,mivel volt egy barátom,akivel ugyan nem sokáig voltunk együtt mégis szerettük egymást és mai napig jó haverok vagyunk,és múltkor találkoztunk,kint ültünk a szabadba és egy szív alaku felhő volt közvetlen felettünk :D
Lehet benne valamiii:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!