Ha anyám máshoz ment volna feleségül és apám is mást vett volna el, és mindkettőnek lett volna gyereke, akkor én kinek a gyerekeként születtem volna?
Amúgy ezen én is szoktam gondolkodni :D
A nagyanyámék családja le akart lépni Hollandiába, de aztán a gyerekek (nagyanyám, testvére) miatt mégsem tette. Amikor meg rohadt dühös vagyok, behalluzom, hogy egy másik országban jobb lenne, és mondom neki, hogy mi a péklapátért nem léptetek le?! De aztán az is eszembe szokott jutni, hogy attól én még születhettem volna ide. Tökmindegy, jó ez az orális élet....
petesejtről nem hallottál? vagy az smafu?
szóval a lényeg, hogy apám maradt volna az apám és egy más anyám lett volna, nem pedig fordítva. Pont erre voltam kiváncsi, kösz, hogy megválaszoltad.
Te egy bizonyos petesejt és egy bizonyos ondósejt össze találkozásából vagy,ha a szüleid mással kötnek házasságot,neked semmi esélyed hogy meg foganj.
Hisz akkor soha nem találkoznak.Érted?
kezdem kapizsgálni..
Én is ezt a verziót tartottam a legvalószínűbbnek, csak nem voltam benne biztos. Az előző válaszomban lehet nem tűnt ki, de egy kis irónia volt, mert a válaszadó olyan egyszerűen megmagyarázta azt, ami nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!