Mit kezdesz egy autógrammal?
Figyelt kérdés
Vannak a hírességek és az aláírásaik... És ez azoknak szól, aki gyűjti őket... Mit kezdesz vele? Megmutatod a haverjaidnak? Vagy őrizgeted, de minek?2010. aug. 21. 15:47
1/3 anonim válasza:
Őrizgetem :D Hogyhogy minek? Emlék :) Meg olyan jó dolog is.
2/3 zsana1495 válasza:
Nekem van a Crystaltól a Desperadótól, a Zanzibártól és még Palik Lacitól is. Ja meg Kovács Katitól:D. Sokszor gondolkoztam már rajta, hogy kidobom, de valószínű, hogy sosem találkozok velük újra, és az a nap sem jön vissza, tehát most a fiók alján hevernek:D
3/3 anonim válasza:
Egy híresség autogrammja kultúrtörténeti érték. Emlék- állítás egy korszak kivállóságának.Minél híresebb és minél régebbi korban volt ismert a művész annál értékesebb az aláírás.Értéknövelő tényező, ha csak kevés van belőle. Néhány ezer Ft-tól százezres nagyságrendig is lehet az érték.Pl.Muhammad Ali attól függően, hogy sima papírra,újságképre, fekete-fehér vagy szines képre írt alá lehet 50.000. de 150.000 Ft is.A Beatles felmehet 1-2 millió Ft-ra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!