Hol tudok egy nagyobb méretű Macira vagy párnára nyomtatni fotót?
Figyelt kérdés
Barátnőmet szeretném meglepni egy ilyen ajándékkal amire a közös képünket nyomtatnám ki. Egy megbízható és jól dolgozó helyről szeretném megrendelni és tapasztalt emberektől szeretnék tippeket kérni. Maximum 20ezer forintot tudnék rá szánni. Köszönöm előre is!2021. ápr. 13. 07:31
1/2 anonim válasza:
Nekem az [link] -val nagyon jó tapasztalataim vannak. Szőrös cuccra nem nyomtatnak, mondjuk nem is lenne élvezhető a kép, de normál, természetes anyagú textilekre igen. Méterárura is nyomtatnak, így ha ragaszkodsz a medvéhez, akkor a nyomott méteráruból varrhatsz neki kötényt vagy pólót és akkor ott van rajta a kép. A nyomatuk nagyon minőségi, nem olyan, mint a "fotónyomtatós" cégeknél, hogy egy vastag festékréteget vasalnak fel, ami aztán nem olyan hajlékony, idővel meg törik és lekopik. Itt a festék nem a szövet felszínén van, hanem a szálakba itatják, emiatt ugyanúgy viselkedik, mint az alap textil. Jól mosható, időtálló is. Lehet, hogy a honlapon nem látszik, de vállalnak egyedi grafikákat/fényképet, én már többször kértem tőlük úgy, hogy elküldtem a fájlt, ők meg küldték a terméket.
2/2 anonim válasza:
Inkább pólóra nyomtassad, v. kötényre, de még ez is elég giccses lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!