Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hivatalos szinkro...

Hogyan lehet hivatalos szinkronszínészekkel szinkronizálni?

Figyelt kérdés
Egy kis (animációs) filmen dolgozok és profi szinkronhangokat szeretnék hozzá szerezni, és az érdekelne hogy hogyan megy ez a folyamat (odaadom egy stúdiónak vagy nekem kell felhívni a színészeket stb...). És kb mennyibe kerül egy ilyen folyamat? (kb:8-10 karakter)

2021. ápr. 12. 21:48
 1/10 A kérdező kommentje:
És kb 2,5-3 óra
2021. ápr. 12. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell keresni egy szinkron stúdiót.
2021. ápr. 12. 21:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. ápr. 12. 21:56
 4/10 A kérdező kommentje:
És kb. mennyibe kerül?
2021. ápr. 12. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez legalább milliós tétel..
2021. ápr. 12. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel őket.

[link]

Kozma Gyulát régről ismerem, tuti fog mondani neked egy irányárat.

2021. ápr. 12. 22:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. ápr. 12. 22:04
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

#5 hülyeség, hogy milliós tétel, kisfilmről beszélünk pár sor szöveggel, nem egy 90 perces mozifilmről. Egyetemen rendszeresen dolgoztunk szinkronszínészekkel, egyszerre többel, mivel mindenki választhatott, hogy kivel dolgozna. Nyílván az már más kérdés, hogy ki ért rá és melyik színészek vállalták el, mindenesetre az egyetem nem tudott volna milliós tételt rászánni erre néhány zöldfülű animációs hallgató kedvéért.

Feltételezem, hogy kérdezőnek nincs saját hangstúdiója, így ha még lennének is kapcsolataid szinkronszínészekkel, akiket személyesen felkereshetnél, akkor is inkább a szinkronstúdió a jó megoldás, hogy a hangtechnika is profi legyen a színész mellett. Sok sikert!

2021. ápr. 13. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Pardon, látom, hogy még se rövid film, megzavart, hogy az első mondatban "kis film"-ként utaltál rá. Ebben az esetben nehezebb irányárat mondani, 8-10 karakter nem olyan sok, de rengeteg függ attól, hogy mennyit beszélnek és monologizálnak. Mindenesetre amíg nincs egy animatik a teljes filmről, addig nem éri meg szinkronszínészekkel foglalkozni, legalábbis ez lenne az ideális munkafolyamat.
2021. ápr. 13. 07:43
 10/10 A kérdező kommentje:
igen én is rájöttem hogy a kis film nem pontos és köszi :)
2021. ápr. 13. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!