Lehet egy bojlernek baja, ha nem zárom el vagy kapcsolom ki?
Mármint ha nem tettem null helyzetbe.
Teljesen kezdő vagyok a témában.
Köszönöm!
De van rajta egy gomb,amin van ez a null helyzet állapot írva.
Ha az óramutató járásával ellentétes irányban tekerem akkor erre a null helyzetre áll be. Ha viszont óramutató járásával megegyezően akkor tudom szabályozni a hőfokot.
És nem tudom akkor nem kell beállítani erre a null helyzetre?
"És nem tudom akkor nem kell beállítani erre a null helyzetre?"
Mikor? Normál működés közben? Nyilván akkor nem kell, mert nem fog fűteni, nem lesz melegvíz. Vagy hosszabb távra elhagyod a lakást? Akkor letekerheted, de ha nincs semmi olyan fogyasztó aminek feltétlen kell áram, akkor egyszerűbb lenyomni a kismegszakítókat.
Így már teljesen értem.
Akkor azért érdemes letekerni,ha hosszabb távra megy el az ember, hogy ne fogyassza az áramot.
Ha elutazol 2-3 napra, akkor kikapcsolhatod.
De ha csak elmész dolgozni, este meg haza érsz, nincs értelme. Nem spórolsz vele semmit. Nálam nappal szinte alig kapcsol be, mivel senki sem használja, de így haza érve van meleg vizem. Ha hétvégére elutazok, akkor viszont kikapcsolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!