Miért nem szállnak már le a gyerekes nők a gyerektelenekről? Már elegem van, hogy állandó megjegyzést tesznek és azt mondogatják, hogy sajnálni kell azt akinek nincs gyereke. Nekem nincs 45 évesen, és nem érzem azt, hogy sajnálni kell. 45/N
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 12:31
1/4 anonim válasza:
Gyerekem van és az én véleményem az,hogy nem érdekel ,hogy neked van e vagy nincs gyereked. A te dolgod.
2/4 anonim válasza:
A probléma a saját fejedben van....
Qrvára nem érdekel senkit, h van gyereked v nincs...
3/4 anonim válasza:
Hol hallassz te ilyeneket állandóan?
Szerintem a te fejedben van a baj.
4/4 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek sajat dolga van e gyereke. En inkabb azt sajnalom, aki nem akart gyereket es lett neki. Na meg azt is, aki akart gyereket lett is de megbanta azota. Meg azt is aki nagyon szeretne, de nem sikerult.
Mindenkinek mas a sorsa, mas eletunk van, ezt kellene elfogadni. Sajnos en is kapok megjegyzeseket. En peldaul nem akarok gyereket. Aki ezt nem fogadja el bennem, azt kerulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!