Ha akármit megtehetnél, mi lenne az? (lent)
Figyelt kérdés
Magadban mit változtatnál, miket csinálnál, hova mennél?
Ide aztán jöhet bármi szürreális dolog. :D
2010. aug. 20. 18:46
1/9 anonim válasza:
sok pénzt kérnék,egy szerető férjet,gyerekeket!
2/9 anonim válasza:
Szeretnék egyszer olyan felszabadult lenni, mint egy kisgyerek, aki a szabadtéri koncerten senkit és semmit sem figyelembe véve örömtáncot jár. És rá senki se néz ferde szemmel, csak rám. Kár, hogy az emberek már elfelejtettek felszabadultak lenni.
3/9 anonim válasza:
Oda irányítanám az embereket(akiket szeretek) magamhoz,hogy velük lehessek.Örökké egészségessé tenném magam,és okossá,és olvasnék mindenkinek a gondolataiban,és aztán kiköltöznék egyes egyedül külföldre,és meggazdagosnék.Hogyan?Azt nem tudom XD
4/9 anonim válasza:
Én lennék a Nagy Igazságosztó, én is természetesen a saját szempontjaimat érvényesíteném...
Na, inkább nem is akarok véletlenül sem újabb Hitlert senkinek:D
Marad az igazságtalanság a világban!:(
De vannak azért vállalkozók...
5/9 A kérdező kommentje:
Én repülnék... :D A másik, hogy egy olyan világban élnék, ahol mindenki önmagát adja, nincsenek álarcok, hanem csak magunk vagyunk... :))
2010. aug. 20. 19:15
6/9 anonim válasza:
én egyiptomi fáraó lennék és egész nap nőket dugnék :D
7/9 anonim válasza:
Nem akarnék vétkezni.Amire Isten megkér.Ahová Isten küld.
És nyugodtan pontozzatok csak le mert én ebben hiszek(vagy is szeretnék hinni...):)Sokat értek el vele.;)(Nem mindenkinek szól!^^)
8/9 anonim válasza:
Sok pénz szeretnék hogy külföldön vegyek egy luxus villát:D legalább 5 több milliós kocsit:D Aztán elutaznék álmaim országába és helyeire(New York,Miami,Hollywood,Puerto Rico,Cuba,Havanna,Dubai,Argentina,Spanyolország,Mexico,Párizs,London)--->magyarán körbeutaznám a földet:D Szórakoznék élvezném az életet a gadagságot! Aztán pár évre rá megállnék valahol az Egyesült Államokban ahol lenne egy luxus villám ,nyitnék 5 vállalatot ahol én lennék a főnök:) Aztán szeretnék egy hűséges,jóképű,szerető férjet(mint pl.:William Levy:D) és 2 gyermeket:D És megköszönném IStennek hogy ennyi mindennel megajándékozott az életben:D dee ez csak álomm maradd:S mert sohase lesz ennyi pénzem hogy ezeket mind megvalósitsam:S
9/9 anonim válasza:
Ellógnám az összes matek, német, töri és néptánc órámat, majd beírnám őket igazolt hiányzásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!