A shounenekben miért kell a főhősnek rendszerint idiótának lennie?
Figyelt kérdés
Az olyan animékben, mint mondjuk a One piece nem zavar, mert a maga bolondos stílusával a főhős személyisége beleillék az anime világába, de ezzel ellentétben Naruto viccet csinál az egész Nindzsa szakmából és világból. Örülök annak, hogy az újabb animék kezdenek elrugaszkodni ettől.2021. ápr. 5. 17:28
1/4 anonim válasza:
Mert ez a stílusa. A shounen fiatal fiúknak szól eredetileg (tény,hogy rohadt sok olyan téma van bennük ami azért mégse).
Pl a hunter x hunter,naruto,one piece mind kb ugyan abban az időszakban indult(manga) így nem csoda,hogy több hasonlóságot is felfedezhetsz bennük.
2/4 anonim válasza:
Hát pl. az FMA sem egy mai darab, a Naruto után 2 évvel jött ki (ami a mangákat illeti), de nem idióta a főhőse, szóval tehetnél vele egy próbát.
3/4 A kérdező kommentje:
2.válaszoló, megnéztem az FMA-t az egyik legjobb anime volt, amit láttam. Amúgy 12 évesen én sem voltam sokkal okosabb Naruto-nál, de egyszerűen nem értem mitől jó az, ha a főhős semmit nem tud a világról, amiben él és annak működéséről. Mer, ha Naruto még ha nem is szellemileg akarta túl szárnyalni az előző Hokagékat, azért valami alap tudása lehetne.
2021. ápr. 6. 13:08
4/4 anonim válasza:
Így egyszerűbb humoros helyzeteket írni. Akira pl Jojoba abba a hibába ütközött,hogy Jotarot nem tudta ilyen helyzetbe hozni mert ő 24/7 badass volt. Szóval jött egy ellenfél aki tudta Jotaronak álcázni magát és eltud vele hülyéskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!