Netet lehet elraktározni? Hogy mondjuk wifinél valamit csinálok és azt a netet később előveszem. Vagy valami ilyesmi
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 19:18
11/15 A kérdező kommentje:
De nem fogom tudni haza hozni ha kamion kell hozzá. Telefonra nem tudom elrakni? Meg sajnos nem tudok éveket várni, van egy kis mobil netem, de ha lefogy akkor nagyon unatkozni fogok. Sajnos nekem csak ez van. Így arra gondoltam hogy ha vagyok internet közelben, akkor abból rakok el, hogy otthon tudjam használni. Erre van mód, vagy teljesen baromság a kérdésem?
2021. ápr. 4. 23:54
12/15 anonim válasza:
Ha tudod, hogy mit akarsz elrakni: pár képet, vagy oldalt, ilyesmit - az megoldható. Le kell menteni, és akkor otthon nézegetheted.
De hogy belépj egy fórumra, vagy játékba, vagy akárhova, ahova internet kell - na, az nem fog menni.
13/15 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy letöltesz olvasnivalót (pl. a Samsung Browser tud tárolni weboldalakat, vannak e-könyvek, régebbi újságok, magazinok), vagy hanganyagot (pl. van rengeteg podcast, korábbi rádióműsorok, zenék (legális forrásból), hangoskönyvek.
14/15 anonim válasza:
No most a kérdező nagy valószínűséggel egy troll, de az is lehet, nem tud értelmesen fogalmazni.
Szóval kérdező, ha olyasmire gondolsz, hogy a tengerparton felfogod a morajlását, hogy otthon is hallhasd, olyan nincs. Ugyanígy nem tudod hazavinni az internetkapcsolatot sem. Ha otthon nincs előfizetésed, akkor nincs interneted. Sem drótos, sem drótnélküli.
Lementeni sok dolgot le tudsz, ahogyan írták is, de az nem az internet akkor már, hanem film, szöveg, kép stb. Nem frissül, nem módosul.
15/15 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ez nem megoldható. Letöltök pár dolgot akkor. Köszönöm szépen a válaszokat
2021. ápr. 5. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!