Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki rendelt már a lightning...

Dani 19 kérdése:

Valaki rendelt már a lightninginthebox oldalról vagy hu.huonline2021.com rol? Megbízható oldalak?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm
2021. ápr. 1. 23:35
 1/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne a hu.huonline2021.com vélemény!😊
2021. ápr. 2. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem fura, hogy tableten mást mutat, mint gépen.Gépen nem adja ki azt a farmerdzsekit amit meg akartam venni...
2021. ápr. 3. 16:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok.Irtam nekik emailt a megadott cimre, vissza is jott. De utána náztem a facen is...felejtos oldal.
2021. ápr. 3. 16:34
 4/9 ErikCozma válasza:
Rendelni éppen lehet, mert kiküldik ha szerencsés vagy csak ócska hamisítvány mind.
2021. ápr. 3. 16:57
 5/9 anonim ***** válasza:
En egy farmerdzsekit rendeltem volna,ami egy masik oldalon van,csak ott több mint a duplaja..
2021. ápr. 3. 17:03
 6/9 Hosztafi Erna válasza:
Én rendeltem egy játékot a gyerekeknek lassan 2 hete. Írtam nekik e-mailen és kaptam is rá választ, h a vírus miatt karanténba rakják a csomagokat, ezért is késik olyan sokat. Ha bukom sem keseredek el, m szerencsére nem nagy összegről van szó. Ha nem érkezik meg akkor így jártam ha meg igen akkor öröm lesz 😊
2021. ápr. 6. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, utolsó, én is írtam a megadott email Imre, és visszajott, h a cím nem található. Priviben megirnad, te milyen címre írtál?
2021. ápr. 6. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze csak ha a hu.huonline2021 oldalrol van szo!Mert az emlitett másikat nem ismerem!
2021. ápr. 7. 07:32
 9/9 anonim válasza:

A Dockyard üzletek közleménye:

"A Dockyard termékei értékesítésével is próbálkoznak a huhuonline2021com egy aloldalán Dockiyard (a Dockyard-ba egy alig észrevehető „i” betű betoldásával) néven, a Dockyard cég nevével, logójával, fotóival is jogtalanul visszaélve, azokat reklámozva, próbálnak irreálisan alacsony árakon értékesíteni. A Dockyard felhívja vásárlói figyelmét ezúton is, hogy a hivatkozott oldalhoz a Dockyardnak semmi köze, a neve, logója, ill. termékeinek megjelenítése tudtán kívüli, jogtalan. A tudatos vásárlói magatartás részeként érdemes az oldal domainjét, impresszumát, vásárlói feltételeket,szállítási információkat és az érintett oldal "történelmét" körbejárni, hiszen ezek alapján könnyen ki lehet szűrni a csalás szándékával létrehozott webshopokat."

2021. ápr. 9. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!