15 perc múlva indulok paintball-ozni, de3 még felteszem gyorsan a kérdést (kell a végére a kérdőjel)?
jó h ő esett ki ..de így túlbonyolítani valamit .hát van tehetséged :DD .annyira érdekel a paintball .tuti h kipróbálom és onnantól nyomatom én is .én leszek a commander Lady aki paintballos :DD
natsókszi
Hehe ez vicces :D
1 Hivatalos millennium szabályzat és bármely világ méretű , európai, kisebb verseny szabályzata kimondja , hogy csak a nyomott hagyott festéklövedék számít ! Ez standard.
Tehát ha téged állítottak volna ki az csak egy hülye játékvezetés lett volna
2 Versenyeken kar láb tár , marker, és minden számít ! (ahol a festékgolyó nyomot hagy!) Ha ezen a játszatóhelyen a szabályok értelmében karon lábon nem az nem egyedüli eset sok helyen játszanak így bár nem értem miért.
3 Ha egyszerre találtátok volna egymást úgy mellkason, hogy nyomot hagy a festék , és nem egyértelmű a találatok sorrendje - > hivatalosan mind 2 játékost ki kell állítani a játékból.
Tehát a srác 100 % osan jogtalanul háborog. Akármilyen szempontot nézünk kiesett :D ha rajtad nincs festéknyom akkor ez a paintballba egyenlő azzal h nem találtak el . !
remélem hasznos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!