Linkelnétek olyan emberek profiljait, akik? (kérdés többi része lent)
Tehát az a kérésem,hogy Iwiwről,Myvipről,Hotdogról,Iwfw-ről linkeljetek olyan embereket(bármelyik korosztály),akik számotokra valamilyen szinten különlegesekk valamiért.Tehát pld. lehet rossz irányba is ezt értelmezni és számotokra olyan embert belinkelni,ami undorító,de viszont lehet egy nagyon szép embert is belinkelni.
Korosztály/Neme mindegy..:)
Lehet akár a Hotdog híres lúzereit(már ha van ilyen,én már találkoztam kettővel) is belinkelni.
Vagy akár olyan embereket,akiket ti nagyra tartotok azért,amiért jól néz ki,vagy mondjuk...szóval bármi.
És légyszives írjátok le,hogy nektek ez az ember szimpatikus-e vagy nem,és hogy miért?
Kíváncsi vagyok az általános megítélésekre.Lehet ismerősötök,barátotok,ellenségetek,vagy akár számotokra teljesen idegen ember.Nem is kell leírni,hogy ki ő nektek,ha nem akarjátok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!