Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan lehet petárdát rendelni...

Honnan lehet petárdát rendelni, vásárolni?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 19:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Külföldről lehet rendelni rengeteg helyről.

Ha nagyon keményeket F3 F4 is szeretnél és extrém nagy kézigránát nagyságú petárdákat akkor itt vannak összegyűjtött linkek.Pl 100g os hatóanyag tartalmú cobra 8 F4 es petárda vagy az óriás Delova Rana. Youtubon keress rá Cobra 7,Cobra8,Delova Rana,.De tűzijátékban ugyan így pl Zink rakétát vagy 150mm vetőcsöves bombát egy halom tűzijátékkal egy diszkrét becsomagolt dobozban leküldik.

[link]

Ha átlagosast szeretnél szlovákiából magyar nyelvű de hazai (illegális web shopok) is árulnak petárdát is egész évben.De ha beszélsz angolul bármely környező országból rendelhetsz és egy héten Bellül megkapod. Rendelni sokkal jobban megéri mert petárdában már nagyon jó cuccok vannak.Én mióta kipróbáltam a modern petárdákat az egész tiltás nem érdekel mert évközben is rendelek külföldről.

Ezenkívül városban piacokon magyarországon is árulnak de azt nem érdemes megvenni.

2015. jan. 1. 12:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Én is rendelnék nagyobb petardakat csak az a baj hogy nincs bankkartyam es a szüleim nem engedik hogy rendeljek mert azt mondjak hogy becsapnak meg amugy is illegalis. Innen tudsz jókat rendelni szinte minden fajtából: Pirofire.eu De innen is csak bankartyaval, utanvetellel sehonnan sem tudsz venni. Amugy ez az oldal szerintem biztonságos.
2015. márc. 15. 21:40
 23/23 anonim válasza:
100%

Lehet rendelni sok webshopban PayPallal.Ezeknél pyroshoppoknál is sok helyen lehet használni.Ha van egy bankszámlád nyitsz egy PayPal fiókot arra bankban utalsz pénzt forintban.A szolgáltatásra teljesen ingyenes a regisztráció.A pénzed is visszatudod igényelni ha nem kapod meg a csomagot.Sokkal biztonságosabb és jobb mint a banki átutalás.Banki átutaláshoz elég egy sima bankszámla.A külföldi vásárlás az mindenütt átutalásos valamilyen módon.A dobozra amúgy nincs ráírva hogy petárda vagy tűzijáték egy hagyományos diszkrét kartondobozban küldik el.

Itt vannak videók róla hogy fog kinézni amikor megérkezik: https://www.youtube.com/results?search_query=unpacking+firew..

Ezeket itt gyártják gyakorlatilag a közvetlen szomszédban Csehország,Lengyelország,Olaszország.Egy 150mm-es rakéta egy 50-100g os petárda az azért felejthetetlen élmény.

2015. márc. 29. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!