Tomika3636 kérdése:
Hogy tudom átváltani készpénzzé váltani az OTP szép kártya összeget? Köszi előre is a válaszokat!
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 09:45
5/10 Nemzeti konzervatív válasza:
Egy csomó ember simán beváltja neked. Persze némi profitért cserébe.
6/10 anonim válasza:
Ja.
Csak vigyázz azzal a pénzzel, amit tőlük kapsz. Sokat lehet ülni érte, nem jó dolog.
7/10 Nemzeti konzervatív válasza:
6# Én nem egyszer adtam el így SZÉP kártyát, és sose volt baj. Nem a maffia veszi meg, hanem olyan vállalkozók akik alapból csinálnak valami törvényes dolgot és ezzel egészítik ki a jövedelmüket(vendégházasok,éttermek).
8/10 anonim válasza:
A már korábban említetteken kívül:
Keresel valakit, aki szeretne vásárolni valamit, amit lehet SZÉP kártyával.
(Mondjuk szabadidő jeggyel például színházjegyek, kerékpár.) Kifizeted a kártyáddal, ő meg odaadja a pénzt.
Az is működik, ha veszel valamit, aztán visszaviszed, hogy mégsem kell, ugyanis olyankor már készpénzben kapod vissza.
Én SZÉP kártya vendéglátásomat például úgy kaptam meg KP-ban, hogy baráti társasággal közösen mentünk kajálni és mindenkiét én fizettem.
9/10 anonim válasza:
Aki tud Budapesten OTP szep kartyabol keszpenzt SOS, kerem irjon!
Max 15%!
10/10 Pktimi13 válasza:
Budapest, Aranynap Reálpont, Bocskai út 31, 1113
25%-ot visznek. 75% a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!