A moderátorok között vannak hölgyek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 20:39
1/6 anonim válasza:
Feltehetöen igen. Egy unokahúgom egy ideig volt moderátor, de nem tudom, még most is az-e vagy abbahagyta esetleg.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor szóljál neki legyél szíves, hogy ne töröljenek olyan kérdéseket kiszámolósdi alapon, amiből van legalább 50. Vannak olyan trágár módon megfogalmazottak amiket kéne törölni, de nem nyúlnak hozzá, viszont az ártatlanabb dolgokat törlik. A válaszokra ugyan ez vonatkozik.
2021. márc. 23. 00:09
3/6 anonim válasza:
Nem értem, ehhez hogy jön a hölgy dolog? Ha férfi, akkor nyugodtan moderálhat össze-vissza? :)
4/6 anonim válasza:
Férfiről úgy gondolják, hogy nem ilyen szeszélyes :-)
Aztán vagy bejön, vagy nem.
Viszont az innentől tuti, hogy ha van moderátor hölgy, akkor ő átvágja a torkodat.
5/6 anonim válasza:
"Akkor szóljál neki legyél szíves, hogy ne töröljenek olyan kérdéseket kiszámolósdi alapon, amiből van legalább 50. Vannak olyan trágár módon megfogalmazottak amiket kéne törölni, de nem nyúlnak hozzá, viszont az ártatlanabb dolgokat törlik. A válaszokra ugyan ez vonatkozik."
Akkor mindezt írd meg nekik is.
6/6 anonim válasza:
Az 1-es vagyok: ha valami gondod van a moderátorokkal - akár nök, akár férfiak -, akkor írd meg nekik, nekem nem feladatom beleszólni mások munkájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!