Miért vannak olyan emberek akik átugorják a JoJo's Bizarre Adventure első 2 part-ját?
kicsit regebbi kerdes de azert meg valaszolok :) azert azt meg az elejen leirnam hogy mindegyik "part"ot 4-5szor lattam, messze a kedvenc animem.
A part 1-2 egy jo megalapozasa az egesz animenek, viszont nem annyira erdekes. A tobbi reszben van egy konkret cel, azokban pedig inkabb csak a hatterstoryt mutatjak be (nem mintha az rossz lenne).
Sokkal kevesebb es kevesbe kreativabb Standok vannak benne, maga a rajzminosege is rosszabb.
Talan Diot ismerhetjuk meg benne jobban, mert azon kivul hogy az egesz stardust arrol szol hogy ot keresik, nincs kulonosebben szo rola a tobbi reszben, mert mar elvileg van fogalmunk arrol hogy ki o.
Mindenesetre a ketto egyutt 26 epizod, egy nap alatt le lehet tudni az egeszet, legalabb lesz valamennyi fogalmad hogy hogyan kerultunk oda ahol vagyunk, szoval mindenkeppen erdemes megnezni, egyaltalan nem rossz
#2: aki nem látta eleinte mind ezt gondolta :P
Még én is, azóta top 1 anime nálam.
Part 1/2 megnézése erősen ajánlott
2-es vagyok
Jó régen írtam már ezt a kommentet. Azóta megnéztem, és a második kedvenc animém lett (#1 Bleach). Most fejeztem be kb 1 hónapja a part 6-ot.
Kérdésre válaszolva azért skippelik, leginkább a part 1-et mert a pacing baromira rossz. Jól kezdődött a part 1, miután Zeppeli megjelent, utána lett kevésbé jó a part 1 sztori, de az utolsó része az egyik kedvenc évadzáróm. Azóta is Jonathan a kedvenc JoJo-m.
Part 2-t nem igazán szokták skippelni, legalábbis én nem találkoztam olyannal aki skippelte volna. Egyik kedvenc partom, tele taktikus harcokkal és kigyúrt gay istenekkel. Egyszerűen imádom a part 1-3 karakter dizájnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!