Kérhetnék minél több sírós és szomorú animét?
Már egy ideje keresem azt az animét, amin tényleg bőgni lehet, de még nem találtam meg. Láttam sok animét, de ami siratós lehet az a Banana Fish és a Hybrid Child,Given+movie. Ezeken nem sírtam, csak néhány könnycsepp volt, de olyat szeretnék amire elmegy egy százas zsepi. Mindegy hogy ismert vagy ismeretlen, hosszú vagy rövid, yaoi, yuri vagy "sima" is lehet (bár a yaoit szeretem nagyon), a lényeg hogy szomorú legyen.
Amúgy nem vagyok ennyire szomorú meg mindenből siratósat ízlésű, csak ehhez most megjött a kedvem😅
Köszönöm aki ír!😊
Anohana
Angel beats
Devilman crybaby
Hotarubi no mori e
I want to eat your pancreas
Your name
The garden of words
Bunnygirl senpai film
Violet Evergarden
Clannad
Air
Kimi ga Nozomu Eien
Kotonoha no Niwa
Angel Beats
Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
Hal movie
Omoide no Marnie
Kaze Tachinu
Sennen Joyuu
Tokiói keresztapák
Wata no Kuni Hoshi
Boku Dake ga Inai Machi
Glass no Kamen
Loveless
Onii-sama e...
Számomra az az anime, amin a legtöbbet sírtam, az a Your Lie in April volt. Az egyik kedvenc animém, és tényleg mindenképpen nézd meg! Igazából, bár közel sem a kedvenc animém, eddig ez az az anime, ami a legnagyobb hatással volt rám.
És a Clannad a másik. Nem is a Clannad, hanem a Clannad: After Story. Az AS sokkal jobb, mint a sima Clannad, de látni kell az első évadot is hozzá. De ahogy nézem, ezt már ajánlották.
Ennyi jutott eszembe. :D
A fenti kettő az, ami ,,szomorú". Ha ,,depis"-et szeretnél nézni, akkor mondjuk az Angel Beats-et meg a H2O-t ajánlom, de ehhez tényleg fel kell készülni lelkileg is, mert amellett, hogy szomorúak, nagyon megterhelőek.
Előző voltam.
Uh, nem hiszem, hogy ez egy "tradicionális" válasz lenne, de a JoJo's Bizzare Adventure "Stardust Crusaders", "Diamond is Unbreakable" és "Golden Wind" című részein (part, nem episode) én őszintén sírtam.
De tudom, hogy cliché vagyok, hiszen minden Animéhez kapcsolódó Post alá valaki ajánlani fogja a JoJo-t.
Ezen lehet inkább max meghatódsz, de azért leírom.
Szentjánosbogarak erdeje
GIVEN
Hybrid child utolsó két része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!