Aki szokott tippmixelni és azon belül fogad gólra, bármely sportágban, általában milyen stratégiát használ?
Ja, nyerő stratégia mellett 30 évig kellett neki dolgozni. Akkor nem volt elég nyerő a stratégia. (Amúgy vettem a poént.) Nyerő stratégia sem a tippmixnél, sem a lottószámoknál nem létezik.
Ja, meg működő lottó variáció, mi? Akkor már rég milliárdos lennél és nem ide írogatnál.
Tavaly nyáron kezdtem sportfogadni, két hét alatt 25.000Ft-ot buktam el, ez volt az az összes amivel kipróbáltam több stratégiát, ezt követően összegeztem az adatokat, valószínűségeket számoltam Excel-táblázatba hogy melyik stratégia éri meg a legjobban.
Amikor 1 hónapja sportfogadtam már 30.000Ft mínuszban voltam, de finomítottam a stratégiámon, megtaláltam a tökéletes fogadási lehetőséget ami passzol a taktikámhoz és ezt alkalmaztam. Három hét alatt 125.000Ft-ot nyertem, aztán abbahagytam, kipróbáltam a kaszinózást, lottót, egyik sem jött be (pókert nem próbáltam, mert már nem maradt pénzem rá). Eltelt 3 hónap visszatértem a stratégiámhoz, akkor már -150.000Ft-ban lehetettem.
Az utolsó 1.500Ft-om befizettem, felraktam egy nagyobb kombira, nyertem 21.000Ft-ot, felraktam újra, nyertem 93.000Ft-ot, felraktam ismét, nyertem 401.000Ft-ot és abbahagytam a sportfogadást.
Tegnap előtt gondolkodtam hogy újra elkezdem, de azóta le került a fogadási lehetőségekből az a fogadási lehetőség amibe megtaláltam a kiskaput, így most már kedvem sincs és nem is hiszem hogy hosszútávon tudnék vele profitálni.
Inkább a befektetést tanácsolom, ha van 100.000Ft-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!