Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hanyas szinten vagytok itt...

Hanyas szinten vagytok itt ezen a weboldalon?

Figyelt kérdés
Én 2
2021. márc. 19. 11:48
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

5 szint van csak. Sosem értettem ezeket a kérdéseket, hogy milyen információt vagy tanulságot akarsz levonni belőle. Ha megnézed a 100 másik teljesen ugyanilyen kérdést, ott is le vannak már írva.

Ha csak azért írsz ki felesleges kérdéseket hogy szintet lépj, akkor inkább válaszolj mások kérdésére, mivel a szintlépésnél a kérdések és válaszok száma között vagylagos kapcsolat van, csak az egyiket kell teljesíteni. Tehát nem kell 50 kérdést kiírnod, hogy elérd az 5. szintet. 0 kérdéssel is elérheted, ha van 250 (értelmes, normális, nem kimoderált) válaszod.

2021. márc. 19. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Én úgy vagyok 5ös, hogy vegyesen válaszolok normálisan, és trollkodok is :D.
2021. márc. 19. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan rosszul értelmezik a "vagy"-ot. Azt hiszik, hogy minden felette és alatta levő dologra vonatkozik, nem csak a kérdésekre és a válaszokra. És mivel az első kritériumra 180 napot kell várni, inkább a többit próbálják teljesíteni. (Hibásan)

2021. márc. 19. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Jelentem: 3mas szintű lettem :D
2021. márc. 19. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Örülünk Neked :D
2021. márc. 20. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy miért érdekel ez bárkit is? Ha felteszek egy kérdést, azért van, mert választ várok rá, és mindegy, hány pipája van a válaszolónak. (Sokáig nem is vettem észre őket.)

Most már viszont látom, hogy itt van egy szinte állandó gárda, akik ha kell, ha nem, válaszolnak, sokszor csak egy szót, amivel semmire sem megyek, biztos azzal próbálják növelni a pipáik számát.

Csak így pont az sikkad el, amire eredetileg ki lett találva Gyakori Kérdések, vagyis, hogy értelmes válaszokat kapjunk a témához értő személyektől.

2021. márc. 20. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért írtad ezt a kérdést, hogy közelebb kerülj a következő szinthez
2021. ápr. 6. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!