Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ózd közbiztonsága milyen?...

Ózd közbiztonsága milyen? Igaz az, hogy Magyarország gettója, ahol éjszaka bármikor leszúrhatnak a barnák?

Figyelt kérdés

#Miskolc #Ózd #Borsód
2021. márc. 18. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
28%
Elugrasz boltba, mire haza érsz ki van rámolva a lakásod.
2021. márc. 18. 22:53
 2/3 anonim válasza:
100%
Több mint 20 évig éltem ott, a családom nagy része most is ott él. Engem különösebb erőszakos attrocitás soha nem ért, és nem is ismertem olyat, akit megkéseltek volna vagy meg akartak késelni. Persze mindig hall az ember történeteket. A vagyon elleni bűncselekmények azért gyakoriak. Amíg ott laktunk is volt, hogy ellopták a pincéből a krumplit, hagymát, tyúkot, disznót, gyümölcsöt a kertből. Vagy volt ismerősöm, akinek a nyitott ablakon beugorva vittek el ezt-azt a lakásból, amíg átment a szomszédba. Nekünk a házat teljesen kibelezték, mikor elköltöztünk. A kutyát előtte megmérgezték :( De olyat is ismertem, akinek felgyújtották a házát, amíg idénymunkán volt. Igaz, ott valami uzsorás leszámolásról volt szó, vagy valami "bandakonfliktusról"
2021. márc. 22. 04:48
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Jaj dehogyis! Kamu amiket rólunk beszélnek! Ózd jó hely, ahol ilyenek történnek az lent van hétesben..De oda csak a hülye költözik. Szóval nem, nem igaz! Én jobban félnék pesten vagy bárhol máshol mint itt. Nyugodt szívvel végig lehet sétálni az utcán éjszaka is, persze mindenhol vigyázni kell magadra!
2021. szept. 10. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!